Gravelart bouwt vanuit de grond jouw wereld!

Wij helpen je de mooiste buitenruimtes creëren.

Wij willen dat je ten volle kan genieten van je buitenruimte. Daarom bieden wij innovatieve bodemproducten aan. Op die manier willen wij onze planeet beter achter laten, dan wij die gekregen hebben. Als bedrijf staan wij achter deze missie en doen wij er ook alles aan om zowel het socio-economische als het ecologische aspect van het bedrijf op een innovatieve en verantwoorde manier verder uit te bouwen.

Gravelart is expert in tuin, park, vijver en sierbeton. Ons doordacht productaanbod is samengesteld met respect voor de natuur. Wij zijn logistiek excellent. Enerzijds kan je afhalen op meerdere locaties in pit-stop stijl, anderzijds kunnen we leveren binnen de week, ongeacht hoeveelheid en verpakking.

Vandaag biedt Gravelart een brede waaier van producten aan die meer is dan grind alleen. Wij bieden alles aan voor tuinen en parken, van grind tot bodemverbeteraars, vijvermateriaal, meststoffen en zo veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van een buitenruimte de perfecte tuin op maat te maken.

Foto van aangelegde tuinen

Wie zijn wij?

In 2000 werd de handel in siergrind gestart met welgeteld één soort grind op voorraad. Vandaag verwelkomt Gravelart klanten uit de Benelux en Frankrijk die bij ons kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten siergrind, lava en een uitgebreid gamma tuin- en vijverproducten.

Wij geloven dan ook in groei en meer nog: wij beseffen dat groei verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Gravelart is als organisatie niet alleen verantwoordelijk voor zijn medewerkers, maar ook voor iedereen die betrokken is bij het proces van A tot Z. Door hier rekening mee te houden kunnen we ons steentje bijdragen, want duurzaam meerwaarde creëren is nu eenmaal waar Gravelart voor gaat.

Gravelart is gebouwd op professionals die niet bang zijn om zichzelf in vraag te stellen, integendeel, dit maakt deel uit van ons DNA. Het past in onze no-nonsense mentaliteit. Zo geraken wij verder. Zo komen wij tot innovaties en laat dat nu net zijn waar Gravelart keigoed in is.

Foto van de bedrijfsgebouwen van Gravelart

Build to last

Gravelart staat achter haar missie en doet er alles aan om zowel het socio-economische als het ecologische aspect van het bedrijf op een innovatieve en verantwoorde manier verder uit te bouwen.

Wij willen het “maatschappelijk verantwoord ondernemen” overstijgen, vandaar dat wij spreken van BTL-ondernemerschap, wat staat voor: ‘Build-to-last’. Wij zijn er van overtuigd een verschil te kunnen maken in onze wereld door te bouwen voor toekomstige generaties.

Er is namelijk maar één wereldbol en die moet blijven meegaan lang nadat wij er niet meer zijn.