Advies, nieuws & inspiratie

Wat is Gravelizer?

30/05/2024

Gravelizer by Organic Lock creƫert moeiteloos stabiele en milieuvriendelijke oppervlakken. Ontdek alle voordelen!

Voorbegroeide grastegels – Instant happiness

28/03/2024

Breng direct leven in jouw groenprojecten met onze voorbegroeide grastegels. Waarom wachten op groen als je project onmiddellijk kan transformeren?

Aanplanten van bomen met Vivamix

09/10/2023

CREAtree Vivamix substraten vormen de perfecte basis voor het planten en verplanten van bomen, zowel in stedelijke als landelijke omgevingen.šŸŒ³

Opbouw van een Groendak met Vivamix

09/10/2023

Ontdek hoe de juiste lagen en materialen zorgen voor een bloeiende daktuin. Van wortelwerende folie tot afwerkingslaag, we nemen je mee door de geheimen van een prachtig groendak.

Opbouw van een grasparking met Vivamix

06/10/2023

Van de gebruikte producten tot de cruciale diktes van verschillende substraatlagen, ontdek hoe je een duurzame en aantrekkelijke grasparking kunt creƫren die zowel het milieu als de functionaliteit dient.

Opbouw van een Grindgazon met Vivamix

06/10/2023

Ontdek hoe CREA by Vivamix topkwaliteit opbouwsubstraten biedt voor de aanleg van grindgazons. Leer hoe u een duurzaam grindgazon kunt creƫren met onze praktische tips en producten.

Meer groen met gras!

24/02/2023

Vaak wordt er gekozen voor verharding bij het aanleggen van opritten, maar de voordelen van groen mogen niet onderschat worden. Ontdek het belang van meer groen en hoe je te werk gaat bij het aanleggen van een grasparking!

Build to lasr

Build to Last

24/02/2023

Onze missie is om de planeet beter achter te laten dan we die gekregen hebben. Ontdek hier wat onze visie hierover is en wat wij ondernemen om deze missie waar te maken.

Niets klinkt beter dan het geknars van grind onder je voeten

24/02/2023

Siergrind is een veelzijdig product dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals decoratie van tuinen, opritten en wandelpaden.

grindmatten en grind

De meerwaarde van grindmatten!

06/12/2022

Grindmatten bieden een duurzame oplossing voor het stabiliseren van grind op opritten en wandelpaden. Lees hier meer over de meerwaarde van eccogravel grindmatten!

Lava Bodembedekker

Lavastenen worden alsmaar populairder!

23/08/2022

Lava stenen zijn populairder dan ooit vanwege hun unieke uitstraling en veelzijdigheid in gebruik. Meer te weten komen over lava?

Gravelart & Eccoproducts werken mee aan Project Z

16/03/2022

Gravelart werkt mee aan Project Z, een nieuw appartementencomplex in Zedelgem. We dragen bij aan de realisatie van groene zones en het creƫren van een mooie, functionele en duurzame buitenruimte.

Elektrische auto's

De echte reden waarom wij elektrisch rijden!

27/10/2020

Elke economische handeling heeft een ecologische impact. Gravelart probeert daarom net zoveel terug te geven aan de natuur als dat wij er van nemen.