Advies, nieuws & inspiratie

Meer groen met gras!

24/02/2023

Vaak wordt er gekozen voor verharding bij het aanleggen van opritten, maar de voordelen van groen mogen niet onderschat worden. Ontdek het belang van meer groen en hoe je te werk gaat bij het aanleggen van een grasparking!

Build to lasr

Build to Last

24/02/2023

Onze missie is om de planeet beter achter te laten dan we die gekregen hebben. Ontdek hier wat onze visie hierover is en wat wij ondernemen om deze missie waar te maken.

Niets klinkt beter dan het geknars van grind onder je voeten

24/02/2023

Siergrind is een veelzijdig product dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals decoratie van tuinen, opritten en wandelpaden.

grindmatten en grind

De meerwaarde van grindmatten!

06/12/2022

Grindmatten bieden een duurzame oplossing voor het stabiliseren van grind op opritten en wandelpaden. Lees hier meer over de meerwaarde van eccogravel grindmatten!

Lava Bodembedekker

Lavastenen worden alsmaar populairder!

23/08/2022

Lava stenen zijn populairder dan ooit vanwege hun unieke uitstraling en veelzijdigheid in gebruik. Meer te weten komen over lava?

Gravelart & Eccoproducts werken mee aan Project Z

16/03/2022

Gravelart werkt mee aan Project Z, een nieuw appartementencomplex in Zedelgem. We dragen bij aan de realisatie van groene zones en het creƫren van een mooie, functionele en duurzame buitenruimte.

Elektrische auto's

De echte reden waarom wij elektrisch rijden!

27/10/2020

Elke economische handeling heeft een ecologische impact. Gravelart probeert daarom net zoveel terug te geven aan de natuur als dat wij er van nemen.