Aanleggen van een grasparking met Vivamix

= Grasverharding in combinatie met grasdallen.

Begin met een degelijke fundering van CREAsoil. Hiervan voorzie je afhankelijk van de belasting een dikte van 20 tot 35 cm. Boven het funderingssubstraat voorzie je een laag van 5 cm CREAbed. Dit legbedsubstraat dient als egalisatielaag zodat de grastegels die erboven komen, effen liggen. Na het plaatsen van de grastegels, vul je deze tot 1 cm onder de rand op met CREAdal grasdalsubstraat. Op deze manier komt het verkeer nooit rechtstreeks in aanraking met het substraat.

Instant resultaat creëren? Maak gebruik van onze voorbegroeide grastegels. 

Voorbegroeide grastegels bieden een handige oplossing voor grasparkings met instant resultaat. De basis van de voorbegroeide grastegel is een ECCOdal, hierdoor biedt het de nodige stabiliteit aan de ondergrond, terwijl waterdoorlatendheid behouden blijft. Zo blijft de omgeving groen en toegankelijk voor voetgangers, auto’s, fietsen en rolstoelgebruikers.

Ontvang je graag een offerte op maat voor de opbouw van een grasparking? Contacteer onze klantendienst per mail of bel ons op het nummer +32 50 24 10 40. Onze medewerkers bezorgen je een offerte binnen de 24u (werkdagen)!

 

CREA by Vivamix is de referentie voor opbouwsubstraten. Niet alleen de zichtbare producten zijn belangrijk, maar ook de onderliggende lagen moeten van topkwaliteit zijn. Hiervoor kijken we in de richting van onze CREA opbouwsubstraten. CREA voorziet alle nodige substraatlagen voor het aanleggen van een grindgazon, grasparking, daktuinen en het aanplanten van bomen.