Grindgazon

= Een gazon die zelden berijdbaar moet zijn. 

Plaats afhankelijk van de belasting het CREAsoil funderingssubstraat in een dikte tussen 20 en 35 cm. Verdicht de funderingslaag. Na de funderingslaag plaats je CREAtop afwerkingslaag in een dikte tussen de 8 en 10 cm.

Verdicht beide lagen door aan te rollen, zeker niet door aan te trillen, om ontmenging van de componenten te vermijden. Wij adviseren vervolgens om het grindgazon, afhankelijk van de weersomstandigheden, voldoende water te geven tot het graszaad goed gekiemd is. Het voorzien van een goede bemesting op verschillende momenten in het jaar kan het grindgazon bevorderen.

Ontvang je graag een offerte op maat voor de opbouw van een grindgazon? Contacteer onze klantendienst per mail of bel ons op het nummer +32 50 24 10 40. Onze medewerkers bezorgen je een offerte binnen de 24u (werkdagen)!

CREA by Vivamix is de referentie voor opbouwsubstraten. Niet alleen de zichtbare producten zijn belangrijk, maar ook de onderliggende lagen moeten van topkwaliteit zijn. Hiervoor kijken we in de richting van onze CREA opbouwsubstraten. CREA voorziet alle nodige substraatlagen voor het aanleggen van een grindgazon, grasparking, daktuinen en het aanplanten van bomen.