Wat is Gravelizer?

Gravelizer by Organic Lock is een innovatieve halfverharding die bestaat uit gebroken granulaat en Organic Lock bindmiddel om zo natuurlijke, stabiele en waterdoorlatende oppervlakken te creëren.

Gravelizer Brochure

Ontdek de vele voordelen en toepassingen van onze innovatieve Gravelizer via onze brochure! Deze gids biedt inzicht in de unieke kenmerken, installatie-instructies en onderhoudstips van Gravelizer. Perfect voor professionals die streven naar duurzame en esthetische buitenoppervlakken.

Ontdek hier hoe Gravelizer jouw projecten kan transformeren!

Ontdek hier de belangrijkste kenmerken en voordelen:

100% Organisch

Onze milieuvriendelijke Gravelizer by Organic Lock is de sterkste organische binder op de markt van vandaag. Gravelizer is gemaakt van 100% natuurlijk voorkomende materialen.

Waterdoorlatend

Bij contact met water creëert Organic-Lock™ een gel die de granulaatdeeltjes aan elkaar bindt en overtollig water direct doorlaat naar de ondergrond.

Rolstoeltoegankelijk

Wanneer geïnstalleerd volgens specificaties is Gravelizer gekwalificeerd als rolstoeltoegankelijk en voldoet het aan de manoeuvreerbaarheids- eisen van ASTM F 1951-09b.

Weerstaat Erosie

Gravelizer by Organic Lock biedt verbeterde erosieweerstand vergeleken met ongestabiliseerde oppervlakken. Bij activatie door water vormt Gravelizer een kleefgel die granulaatdeeltjes bindt en waterdoorlatend blijft.

Zelfherstellend

In tegenstelling tot producten die chemische reacties gebruiken, blijft Gravelizer flexibel en kan thermische bewegingen en zetting weerstaan. Bij scheuren heractiveert regenwater het Organic-Lock bindmiddel, waardoor het oppervlak zichzelf herstelt. Dit maakt Gravelizer een onderhoudsarme keuze voor fiets- en wandelpaden.

Eenvoudig Onderhoud

Onderhoud van Gravelizer is eenvoudig. Het materiaal kan worden bewerkt door eerst water toe te voegen (wat de Organic-Lock™ gel opnieuw activeert die fysieke manipulatie mogelijk maakt), gevolgd door rakelen en herverdichten.